Fotod! Stilist Ženja Fokin käis New Yorgi moenädalal staare ja moodi uudistamas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ženja Fokin ja Anna Wintour
Ženja Fokin ja Anna Wintour Foto: Facebook/ Ženja Fokin

Staarstilist Ženja Fokin pakkis kohvrid ja täitis ühe oma unistustest - põrutas New Yorki avastama ning moenädalal staare ja värskeid moehitte uudistama.

Ženja külastas New Yorgi moenädalal Tommy Hilfiger x Gigi Hadid moe-show'd, mille kuulus modell Gigi ka staaride kiljete saatel avas.

«Asukohana valitud sadamakai sobis kollektsiooniga ideaalselt,mis oli detailiderohkuses meeliülendav ja kohal muidugi terve trobikond staare: Taylor Swift, Martha Hunt, Olivia Palermo, Kris Jenner, Anna Wintour...» kirjutas staarstilist oma Facebooki lehel ning postitas hiljem ka selfie kurikuulsa moepiibli Vogue peatoimetaja Anna Wintour'iga.

Teiseks andis Ženja Fokin ülevaate ka endise Spice Girlsi staari, moelooja Victoria Beckhami moe-show'st.

«Kevad-suvi 2017 kollektsioonis oldi tagasi 90ndates, kuid võrreldes varasemaga, on Victoria Beckham disainikeelelt vabadust-mugavust hindama hakanud, no kaua sa ikka neid kiivalt strech-kleidikesi kannad. Iseasi, kuidas need uued asjad «tava-naisefiguuril» istuvad? Mõnusast merevahusest kollektsioonist (rohkelt siidi ja sametit) isiklik lemmik on kindlasti mündi-roheline, selles on kodeeritud suve helge soojus,» annab staar ülevaate nähtust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles