Kisub tantsule! Steps to Synapse avaldas uue funky singli koos videoga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steps to Synapse
Steps to Synapse Foto: Alina Birjuk

Steps to Synapse on pärit lõõmava päikese ja kuuma rannaliivaga Pärnu linnast. Seni on võidetud Pärnu Noortebändide konkurss Bändomaania, osaletud Noortebänd 2014. aasta konkursil ning eelmisel aastal avaldatud ka esimene EP. Nüüd on aeg uue  groovy singli "Celebrate" käes, mis lausa kisub puusa nõksuma.

Tulevase diskohiti salvestas peamiselt muusikuna tuntud Erko Niit ning masterdamise ja miksime eest vastutas tunnustatud produtsent Charlie Chastain. Tänavuse noortebändi Viljandi poolfinaalis osalevat Steps To Synapse'i tasub jälgida ka edaspidi, sest tulemas on palju uut muusikat.

"Carpe diem," sõnas bändi kitarist/vokalist Ivo Leesar, kes klopsis kokku ka selle imelise silmapai. “Nalja peab saama ning mis oleks parim viis seda maailmaga jagada, kui läbi muusika ja visuaalide," kommenteeris bändi teine vokalist/multi-instrumentalist Lisann Aljaste. 

Video põhineb bändi meeleolukatel hetkedel nii lava pealt kui ka lava tagant. Vaadake videot ning nõksutage oma puusi!

Steps To Synapse – Celebrate

Autorid – Ivo Leesar, Lisann Aljaste, Karl Birnbaum, Siim Siimer, Johannes Eriste

Salvestas – NeatBiit OÜ (Erko Niit) 

Masterdas/miksis – Charlie Chastain

Video – Ivo Leesar

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles