Jeremy Clarkson lasi enda maja õhku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

Endine «Top Geari» saatejuht Jeremy Clarkson vabanes oma vanast majast täpselt selliselt, nagu tema seda oskab.

56-aastane staar sai juulis loa lammutada oma neli miljonit naela maksnud vana maja, et asemele ehitada uus, kirjutab Daily Mail.

Clarkson palkas lammutusfirma ja lasi Oxfordshire'is asuva maamaja suure kõmakaga õhku, nii et sellest jäi alles vaid hunnik kive. 

Clarkson ei pääsenud etteheideteta - ühe naabri sõnul toimusid suurte paukude ajal samas külas matused. Lisaks olevat Clarkson naabreid hoiatanud vaid päev enne lammutustöid.

44-aastase naabri sõnul oli ettevõtmine Clarksonile tüüpiline. «Enne oli seal suur maamaja, kuid sellest pole enam midagi järel. Nad saatis mõnedele poole miili kaugusel asuvatele naabritele kirja, et midagi hakkab juhtuma. See on tüüpiline Clarkson, kas pole? Normaalne inimene lammutaks maja tavapärasel moel ära, kuid tema lasi selle õhku. Ta lasi terve maja õhku! Sellest jäi järele vaid suur hunnik Costwoldi kivi,» kommenteeris naaber.

Pealtnägijate sõnul filmis Clarkson samas piirkonnas oma uut saadet «The Grand Tour».

Pärast koristustöid algavad krundil Clarksoni uue, 1130-ruutmeetrise kodu ehitustööd.

Vaata pilte Daily Mailis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles