Elu24 video! Mis poistega on tegemist? 5Miinust räpib ühiskonna pahupoolest kaetud nägudega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Andekaid riime pilduvad tüübid, kamp nimega 5MIINUST, kes on hetkel tõeline fenomen Eesti muusikamaastikul, astus pealinna publiku ette neljapäeval, 8. septembril klubis Hollywood. Elu24 uuris enne live'i, kuidas poistel Eesti muusikamaastikul läheb ja miks nad oma nägusid maailmale ei näita.

5Miinust räpib alkoholist, narkootikumidest ja libudest. Kas poisid räpivad neil teemadel, sest asjad ongi nii või tahavad edastada suuremat sõnumit?

«Need asjad ongi nii. Kui Võsu vahel ringi kõnida, vaadata vasakule-paremale, siis selline ongi elu. Räpime sellest, mida me näeme,» kostis 5Miinust, et paljud üritavad punti müstifitseerida nagu see oleks mingisugune ossikultuuri peegelpilt. «Fakk nii ei ole, elu käibki nii,» teatavad räpparid, et riimid sünnivad sellest, mis on päris.

Miks aga ei näita räpprid oma nägu? Kas kardavad oma töö pärast?

«Mul on pidalitõbi, ma ei saa,» teatab üks räpparitest, teine lisab, et ootab järgmist küsimust.

Oma identiteeti saladuses hoidvad mehed, keda teatavasti seob must huumorimeel ja ühised Võsu juured, tegutsevad plaadifirma Legendaarne Records nime all ning avaldasid hiljuti oma esimese albumi!

Seniks vaata videost, mis Elu24ga veel jutuks tuli ja kuula peale mõni lugu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles