Tallinn Expressil esitletakse Midnight EP´d

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dj Merimell
Dj Merimell Foto: Kalle Veesaar

 

Laupäeval, 5. veebruaril toimub von Krahlis üritus seeriast Tallinn Express. Seekordsel peol tuleb esmasitlusele dj Merimelli debüüt EP «Midnight». Plaate mängivad residendid Rulers of The Deep ja erikülaline Merimell.

31. jaanuaril ilmus kodumaise plaadifirma Tohuwabohu Music alt Merimelli esimene digitaalreliis «Midnight EP». EP sisaldab kolme lugu: ID, Midnight Texture ja Midnight Texture (Cylon Rub (ehk ROTD üks liige Dj Meri)). Eesti üks olulisemaid elektroonilise muusika arvamusliidreid Koit Raudsepp on kirjeldanud Merimelli loomingut: «Tema EP sisaldab ikka väga tasemel technosoundi... Tumedad tugevad bassid ja võimsad murdumised, dünaamika ja mis peamine – hoiak ning tunne!»

Merimelli looming on saanud heakskiidu ka paljudelt selle muusikastiili tippudelt laiast maailmast nagu Slam, Psycatron, Chris Udoh, Fergie, David Alvarado, Funk D´Void, Nic Fanciulli, Tempered DJ´s jt.

Merimell on Tartust pärit noor neiu, kes osales 2009.a Lõuna-Eesti noorte Djde Festivalil, kus võitis esimese koha ning eelmisel aastal Ravecast Dj Contest´il, kus saavutas kolmanda koha.

Tallinn Express on laupäevane Raadio 2 õhtuse vööndi saade ning kord kuus toimuv üritus Von Krahlis. Tallinn Expressi veavad Meelis Meri ja P.Julm, kes koos tegutsedes moodustavad artistinime Rulers of The Deep. ROTD on Eesti kõige edukam tantsumuusika artikkel, kelle lugusid ja töötlusi reliisitakse ja mängitakse üle kogu maailma.

Uksed avatakse kell 23:00!

 

Kuula ka helinäited Merimelli Midnight EP´st!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles