Video: ufoküti teatel leidis ta Kuult tulnukate «antenni»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Youtube

Soomes tegutseva ufoküti Mark Sawalha teatel avastas ta Kuult ebatavalise objekti, mis võib olla tulnukate baasi «antenn».

Soomlasele jäi see silma USA kosmoseagentuuri NASA Kuu fotode vaatamisel, edastab Daily Mail.

Sawalha on veendunud, et NASA üritab Kuul toimuvat kinni mätsida, samas teades, et teistelt planeetidelt ja päikesesüsteemidest pärit olendid kaevandavad meie planeedi kaaslasel mineraale ja on selle tõttu sinna baasi rajanud.

Ta spekuleeris, et kuna tulnukad on Kuu vallutanud, siis ei taha NASA enam teha Kuule missioone nagu varem. NASA Apollo programm kestis 1961 - 1972 ning eesmärgiks olid mehitatud maandumised Kuul. Selle programmi raames käis Kuul 12 astronauti. 

Internetis levivatel piltidel Kuust on näha mingit antenni meenutavat moodustist, mis heidab varju ja selle ümber ümarat siledat ala.

«Otsin meie päikesesüsteemis asuvatelt planeetidelt ja nende kaaslastelt anomaaliaid, mida saab seostada tulnukatega. Neid leiab NASA avaldatud fotodelt. Peame uurima, mis toimub meie süsteeemis ja millega me veel kursis ei ole,» teatas ufokütt.

On ka neid, kelle arvates ei ole Kuul mingeid antenne ega baase, vaid fotol olev on pareidoolia ehk nähakse seda, mis on Maalt tuttav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles