Toidublogijad avavad nädalavahetuseks kohviku

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnakast toidublogi pidaja Ragne Värk on üks kümnest, kelle roogi saab nädalavahetusel proovida.
Pärnakast toidublogi pidaja Ragne Värk on üks kümnest, kelle roogi saab nädalavahetusel proovida. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Sel nädalavahetusel, 5. ja 6. veebruaril on kõigil võimalik reaalselt proovida Eesti kümne silmapaistvama toidublogija roogi, kui nad avavad Solarise keskuses kohviku nimega Blogi.

Kohviku idee autori Aivar Hansoni sõnade järgi on Eestis väga palju aktiivseid toidublogijaid, kes täidavad oma retseptide, ahvatlevate piltide ja näpunäidetega paljuski kokandusmeedia rolli. “Kõik kümme kohvikusse valitud blogijat võtsid kõhklemata vastu väljakutse tulla n-ö blogist välja ja pakkuda oma lummavaid roogasid senisest laiemale ringile,” märkis Hanson.

Kohvik alustab Solarise keskuse alumisel korrusel nii laupäeval kui pühapäeval kell 12. Kummalgi päeval saab proovida viie blogija toitu. Kohvikus pakutavatel toitudel on sümboolne hind, et katta toorainekulud.

Laupäeval, 5. veebruaril pakuvad oma roogasid Mari-Liis Ilover (blogi "Siit nurgast ja sealt nurgast"), Liina Karron (blogi "Aglio e Olio"), Tuuli Mathisen (blogi "Ise tehtud, hästi tehtud"), Aet Trisberg (blogi "Aet köögis") ja Piret Hanson (blogi "Puhas rõõm").

Pühapäeval, 6. veebruaril on kohvikus Ragne Värk (blogi "Kokkama Ragnega"), Priit Vahar (blogi "Profa köögipool"), Elis Toompuu (blogi "Elis köögis"), Kätrin Maidla (blogi "Kätrini kokkamispäevik") ning Katrin Press (blogi "Harilik pliiats").

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles