MoeP.A.R.K tuleb võimsam kui varem

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modell
Modell Foto: Tõnu Kruusimäe

Juba kaheksandat korda korraldatav üle-eestiline noorte moekonkurss MoeP.A.R.K ootab osalema peale koolinoorte ka ülikoolis õppivaid noori moeloojaid.


Ürituse üks korraldajatest Maren Vooglaine märkis, et eelnevatel aastatel on sündmus haaranud vaid põhi- ja keskkoolinoori, kuid tänavu oodatud ka kuni 26aastased tudengid.
MoeP.A.R.K-i meeskond ootab moeloojate kavandeid hiljemalt 21. veebruariks, finalistid selguvad 23. veebruaril. Konkursil on neli vanuserühma: mini (IV–VI klass), noorem (VII–IX klass), vanem (X–XII klass) ja tudengid (kuni 26aastased).

MoeP.A.R.K algab 19. märtsil kell 18 Paide kultuurikeskuses. (JT)

INFO
Eelvoorus osalemiseks saada fotod või kavandid kahest rõivakomplektist (kavand peab sisaldama ka näidismaterjale) aadressile: Paide gümnaasium, Aiavilja 3 Paide, Järvamaa 72712 märgusõnaga «Moe P.A.R.K».
Ümbrikusse lisa oma nimi, kool, klass/kursus, vanus, telefon, e-mail ja maakond. Samuti kollektsiooni iseloomustus (70–100 sõna), mis kirjeldab ideed, materjale ja tehnikaid.
Reglemendiga saad tutvuda MoeP.A.R.K 2011 blogis: http://moepark2011.blogspot.com.
Lisateave moeloojale: moepark.moepark@gmail.com, 53364571 (Cätliin Uus), 51964504 (Elis Themas).
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles