Elu24 video! Läbi aegade Eesti suurima tattoo-festivali peakorraldaja: see pole juba ammu kriminaalide ja rokimeeste pärusmaa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba sel laupäeval, 10.septembril toimub Tallinnas Kultuurikatlas tattoo ja elustiili mess Street Mirror Expo. Messil on esindatud parimad stuudiod ja tegijad ning külastajatel on võimalik tutvuda laiemalt kõigega, mis teemaga haakub. Elu24 uuris vahetult enne messi peakorraldajalt, mis laupäeval toimuma hakkab!

Street Mirror Expo peakorraldaja Eero Soomere rääkis Elu24-le, et mess on järjekorras viies ning kolitakse suurematesse ruumidesse, Rock Cafest Kultuurikatlasse. «Sel aastal on ta kõige suurem üldse,» lisas korraldaja, et lisaks erinevatele müügiboksidele on kohal üle 50 tätoveerija.

Soomere sõnul on neid inimesi täiesti seinast seina, kes omale tänapäeval tätoveeringu teevad: «Sellist asja ei ole nagu teatud sihtgrupp, tulevad lipsust punkarini neid tegema. Pereemad teevad ja lapsed istuvad diivanil,» rääkis korraldaja, et arusaam, et see on kriminaalide ja rokimeeste pärusmaa, on aegunud.

Street Mirror Expo 2016 Eero Soomere
Street Mirror Expo 2016 Eero Soomere Foto: Erlend Štaub

Tätoveeringu tegemisel ei ole Soomere veel kohanud ka ühtki inimest, kes tegemisel nutma puhkeks või lausa valust karjuks, see on pigem internetis leviv meelelahutus. Kui aga inimene hirmsasti valu kardab, siis pigem ei maksa tätokat omale teha. «Kui inimene on joobes, siis ta niheleb ja ei saa aru, mida ta räägib,» lisas korraldaja, et alkoholi tarbida valu leevendamiseks ta ei soovita. 

Street Mirror Expo 2016 Eero Soomere
Street Mirror Expo 2016 Eero Soomere Foto: Erlend Štaub

Vaata videost, kes on messil žüriis, kes esinevad, kui palju on muutunud tattoo scene, milline on võistlusprogramm ja kas messil kohapeal saab külastaja omale tätoveeringu teha!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles