Vaata siit: kuidas meeldis «Tõelised Eesti mehed» avaosa?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tõelised Eesti mehed" esitlus
"Tõelised Eesti mehed" esitlus Foto: Viktor Burkivski

Humoorikas tõsielusari «Tõelised Eesti mehed» jälgib viie õlut ja burgereid armastava kuid alati naerusuise mehe meeleolukat teekonda terviseteadlikuma ja liikuvama eluviisi poole. 

Kuigi nad kõik on tugevad töömehed, kelle kätes on mitme mehe ramm, on nende füüsiline vorm üllatavalt vilets. Nende bioloogiline vanus on tunduvalt kõrgem, kui aastanumber passis. Nende toidulaud on ühekülgne ja igav. Aga nad ei tee sellest suurt probleemi. Vastupidi, kui neile rääkida tervislikust eluviisist, pööritavad nad silmi ja peavad seda naistele suunatud haibiks. 

Tõelistele meestele ei meeldi kellegi poolt pealesunnitud mõtted, sest nad teavad ise, mis on õige. Kuid tõelisi mehi ühendab üks joon – nad kõik armastavad väljakutseid ja nad kõik on võiduhimulised. Üks vääriline väljakutse ongi meie meeste elus parajasti puudu – treenida end elu tippvormi, et olla viie kuu pärast võimeline läbima maastikutriatloni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles