Menusari «Pilvede all» alustab uut hooaega dramaatiliselt: mis juhtus merel Sirje ja Gunnariga?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Menusari «Pilvede all»
Menusari «Pilvede all» Foto: Arno Mikkor (Kanal 2)

Eesti vaadatuim telesari «Pilvede all» alustab Kanal 2s täna kell 21:30 uue hooajaga. «Mis juhtus merel Sirje ja Gunnariga?» – kevadhooaja lõpp jättis õhku mitmeid võimalusi, mis tänases osas vähemalt osaliselt selgemaks saavad. 

«Pilvede all» 13. hooaeg saab täna põneva stardi, kui selgub, mis ikkagi juhtus Urmase paadiga, kui Sirje ja Gunnar sellega merele läksid? Kas merelt pääsesid mõlemad või juhtus nendega midagi traagilist? Saatuslikku päeva ümbritseb saladuseloor, millest nüüd üritatakse kildhaaval selgust saada.

Intriigid ja suhtesegadused, silmarõõmud ja olmemured ümbritsevad kõiki teisigi menusarja tegelasi. Mari ja Indreku leppimiseks andis kevadhooaja lõpp justkui lootust, aga kui tugev on nende suhe tegelikult, see selgub aja jooksul. Nagu seegi, kas Sandra on pildilt kadunud või tükib jätkuvalt Mari ja Indreku vahele.

Huvitavaid armukolmnurkasid jagub ka Pireti ellu, kelle maailmast pole kusagile kadunud ei Volts ega Urmas. Ja nagu nendest kahest oleks veel vähe ilmub vanade kavaleride kõrvale veel üks mees, kes Pireti maailma kõikuma lööb.

Kolmest õest ehk kõige rahulikumat elu naudib Kertu, kes koos Andrese ja lastega elab endiselt Rootsis ning kodumaiste uudistega on kursis eks-ämma Maimu kaudu. Paraku võib seegi rahu osutuda petlikuks, sest Eriku eraelu kipub otsapidi ka teiste heaolu kõigutama.

«Pilvede all» 13. hooaeg alustab Kanal 2s täna kell 21:30, kohe pärast menusarjale pühendatud erisaadet «6 aastat Pilvede all».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles