Tulikuum! Punasesse riietatud Kylie Jenner esitles uut blondi soengut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylie Jenner releases a photo on Instagram with the following caption: "". Photo Credit: Instagram *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books ***  Please note: Fees charged by the agency are for the agency
Kylie Jenner releases a photo on Instagram with the following caption: "". Photo Credit: Instagram *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books *** Please note: Fees charged by the agency are for the agency Foto: Instagram/Instagram

Tõsielustaar ja ärinaine Kylie Jenner tekitas mõni aeg tagasi Snapchatis fännides põnevust, postitades kaadreid sellest, kuidas ta oma kuulsaid musti juukseid blondiks värvib.

19-aastane sarja «The Keeping Up With the Kardashians» staar näitas oma värskelt värvitud kiharaid teisipäeval New Yorgis.

Seksikas blond pani päid pöörama punases seksikas komplektis, samal ajal kui oma New Yorgi korterist koos õe Kendalli ja sõbranna Hailey Baldwiniga väljus.

Kylie Jenner
Kylie Jenner Foto: Instagram/Instagram

Kylie andis oma soengumuutusest teada Snapchati vahendusel, postitades terve päeva kestnud protsessist pilte.

Kylie Jenner / Scanpix
Kylie Jenner / Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles