See seletab nii mõndagi! Katie Holmes sõlmis Tom Cruise'iga viieaastase vaikimislepingu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Holmes tütrega
Katie Holmes tütrega Foto: SCANPIX

Katie Holmes kirjutas väidetavalt pärast lahutust alla kummalisele lepingule, millega lubas eksmeest Tom Cruise'i «mitte häbistada».

Katie soovis 2012. aastal lahutust niivõrd, et nõustus täiesti pööraste tingimustega, mis piirasid tema tegevust tervelt viis aastat tagantjärgi, kirjutab Radar Online.

Lepingu kohaselt nõustus Holmes, et ta ei käi viie aasta jooksul pärast lahutust avalikult mitte kellegagi ja ei räägi Tomist ega saientoloogiast sõnagi.

«Katie kirjutas kiirmenetluses alla klauslile, mis ei luba tal mingilgi viisil Tomi avalikult häbistada. Näiteks ei tohi ta viie aasta jooksul pärast lahutust kõneleda saientoloogiast või avalikult oma suhteid eksponeerida. Ta tohib küll meestega suhteid luua, kuid peab seda avalikkuse eest varjama. Lisaks ei tohi ta ühtegi kallimat nende tütre Suri lähedale lasta,» rääkis allikas.

See seletab seda, miks Katie hoidis oma suhet Jamie Foxxiga kolm aastat saladuses ja ei kommenteerinud Leah Remini šokeerivaid paljastusi saientoloogia kiriku kohta. 

«Katie tahtis nii väga lahutusega ühele poole saada, et ta nõustus kõigi tingimustega. Ta sai vastu 4,8 miljonit dollarit lapsetoetusraha ja veel viis miljonit endale,» lisas allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles