Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

«Rooside sõjas» triumfeeris perekond Vainu

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Kristjan Jõekalda saates «Rooside sõda»
Kristjan Jõekalda saates «Rooside sõda» Foto: Kanal 2

Reedeõhtuses Kanal 2 peremängus «Rooside sõda» pidasid duelli perekonnad Vainu ja Frantzusov, hiljem ühines mänguga akrobaat Vello Vaher oma perekonnaga.

Vainude hulka kuulusid Nele, Tiina, Kadi ja Külli ning Frantzusovite eest võistlesid Ivar, Laura, Kuldar ja Elke.

Kõigepealt paluti nimetada linn, kus on metroo. Ivar pakkus kõige populaarsema vastuse, Moskva, ning tema perekond arvas ära viis vastust kuuest. Vainud arvasid ära ülejäänud vastuse, New Yorgi, ning napsasid endale 84 punkti.

Teiseks taheti teada, mida või keda inimesed sügavad. Laura pakkus popima vastuse, pea, kuid taas said punktid Vainud, sest Frantzusovitel jäi paar vastust arvamata.

Kolmandaks pidid võistlejad nimetama midagi, mis ostetakse järelmaksuga. Kadi pakkus autot, mis oli populaarseim vastus, ning järg läks tema perekonnale. Neil jäid mõned vastused arvamata ja sõna said konkurendid, kes paraku õiget eset ei pakkunud. Vainudel oli nüüd 284 punkti vastaste nulli ees.

Neljandaks sooviti teada, millist lindu tunneb ära laulu järgi. Külli pakutud vares oli tabelis olemas ning tema pere arvas ära ka kõik ülejäänud. Nad võitsid vastaseid skooriga 514:0.

Lõpumängus panid end proovile Tiina ja Kadi. Nad korjasid 202 punkti ning said seega endale 80 000-kroonise auhinnatšeki.

Saate teises pooles ühines mänguga perekond Vaher, kelle ridadesse kuulusid Vello, Endla, Linda ja Vootele.

Esmalt paluti nimetada puuvili, mille kinnisilmi ära tunneksid. Vello pakkus populaarsemat vastust kui Nele ning Vaherid said vastamisjärje enda kätte. Neist jäi lauale üks vastus ning vastasvõistkond pakkus selleks mandariini, mis oli vale. Vaherid said seega esimesed 79 punkti.

Järgmiseks pidid võistlejad pakkuma midagi, millel on juhe taga. Sellest voorust said 70 punkti Vainud.

Kolmas küsimus soovis teada kõige põnevamat spordiala. Vaherid arvasid ära kõik vastused peale ühe ning järg läks Vainude kätte. Nad pakkusid õige spordiala, ralli, ning läksid mängu juhtima 240 punktiga.

Viimaks paluti nimetada midagi, mis paneb pea valutama. Vootele pakkus stressi ning tema perekond alustas vastamisega. Neil jäi arvamata populaarseim vastus ning Vainud arvasid ära, et selleks oli alkohol. Nad võitsid ka selle saateosa ja said 20 000-kroonise rahatšeki.

Lõpumängus osalesid Nele ja Kadi, kuid neil ei õnnestunud vajalikku 200 punkti kätte saada.

Märksõnad

Tagasi üles