Sofia Rubina-Hunter surfab samuti Tinderis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sofia Rubina Tinderis
Sofia Rubina Tinderis Foto: blog.gotinder.com

2012. aasta lõpus emaks saanud jazzlauljatar Sofia Rubina-Hunter elab koos oma mustanahalise abikaasaga Eestis, ent luusib ringi ka Tinderis.

Foto: blog.gotinder.com

Ei tasu teha aga ennatlikke järeldusi, ehk on ta seal selleks, et kellelegi silma jääda, kellelt tööots välja sebida. Naine kannab endiselt abikaasa Jason Hunteri nime ning lahkuminekule ei viita miski.

Venekeelses perekonnas üles kavanud lauljatar teab väga hästi, mida tähendavad eelarvamused, seda nii kooliajast kui mõne aasta eest tumedanahalise ameeriklasega abielludes. Paar aastat tagasi, kui Sofia oli viimaseid kuid rase, sattus ta ka Eestis koos abikaasaga rassistliku turmtule alla.

Nimelt läksid nad koos abikaasaga tema elamisloa järele, kui kiilakad mehed valgusfoori taga neile nilbusi karjuma hakkasid. Sofia ei teadnud, kas nutta, naerda, põgeneda või abi kutsuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles