Gangsta-räppar Arop: iga artist suudaks seda, mida mina, ma olen tavaline mees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur Papa filmis uut muusikavideot. Suur Papa
Suur Papa filmis uut muusikavideot. Suur Papa Foto: Erlend Štaub

Kodumaine gangsta-räppar Suur Papa ehk Arop rääkis veebilehele Hooligan Hamlet, et tunneb, et ei ole räpimaastikul veel nii suurelt midagi saavutanud ning kõik tema saavutused on alles ees.

«Saavutatud on palju aga, mis mastaabis? Kõik on perspektiivi küsimus. Mina tunnen, et pole midagi teinud veel, see oli alles kadalipp, mis viis mind läbi rüseluse teatud tasemeni ja andis mulle enesekindluse, aga tunnen, et saavutused on alles ees, milleks seni treenisin,» rääkis staar, vaadates tagasi oma paarile edukale aastale.

Hip-hop auhinnad 2015 Von Krahlis, Suur Papa
Hip-hop auhinnad 2015 Von Krahlis, Suur Papa Foto: Viktor Burkivski

«Iga artist suudaks seda, mida mina, selles just point ongi, ma olen tavaline mees, aga ma usun endasse ja tean enda piire. Igaüks saaks oma karjääri ja eluvaliku tehtud ja elatud, kui nad teeks rohkem ja räägiks vähem. Ma ei tunne kõiki nii isiklikult, et ütleks vastaseid pole. Kõik on vastased, aga kui see köögikõvatamine vaibub, ei saa keegi peakokaks. Ma serveerin neid,» lisas Arop.

Elu24 live - Suur Papa vs Anu Saagim
Elu24 live - Suur Papa vs Anu Saagim Foto: Viktor Burkivski

Räppar teab ka, et seni pärast tema «tühiseid kahte albumit», et muusikakarjäär on alles lapsekingades.

Loe pikemalt sisukat intervjuud Hooligan Hamleti veergudel SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles