Eksesileedil juba järgmine projekt! Evelin Ilves nokitseb uue toidutellimisäppi kallal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: Ekraanitõmmis kokad.ee lehelt

Evelin Ilves on sel sügisel äärmiselt aktiivne. Sel nädalavahetusel oli ta oma leivaletiga väljas Uue Maailma festivalil, neljapäeval alustab ta aga TV3-s täitsa enda talkshowga. Lisaks sellele saime teada, et Evelin nokitseb ka täiesti uudse toidutellimisäppi kallal.

Uue äppi nimeks on Toit koju kodukokkadelt ning on veel arendamisel, kuid liikudes kodulehele kokad.ee lubatakse, et uus võimalus toidu tellimiseks avaneb huvilistele juba septembrikuus.

Evelin Ilvese uus toidutellimisäpp avaneb huvilistele juba septembris
Evelin Ilvese uus toidutellimisäpp avaneb huvilistele juba septembris Foto: Ekraanitõmmis kokad.ee leheküljelt

Toit koju kodukokkadelt on lahendus, mis võimaldab kodukokkadel pakkuda toitlustust väga mugavalt. kodulehel kirjutatakse uuendusliku äppi kohta nii: «Meie keskkonna kaudu saab kiiresti ja mugavalt endale meelepärase kõhutäie tellida kõige meelepärasemat pakkuvalt kokalt. Lisaks toitudele saab meie keskkonna kaudu müüa ja osta ka erinevaid talu- ja ökokaupu. Ennast kokaks registreerida ning oma profiil ja toidud kiiresti üles seada on lihtne. Oluline on teha oma toitudest fotod ja täpsed kirjeldused. Kus parajasti asute, ei olegi oluline.»

Evelin Ilvese uus toidutellimisäpp
Evelin Ilvese uus toidutellimisäpp Foto: Ekraanitõmmis kokad.ee lehelt

Hetkel tegeletakse äppi jaoks kodukokkade otsimisega. End toitlustajaks registreerida saab SIIN!

Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: Ekraanitõmmis kokad.ee lehelt
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles