Internetis levib pilt lapsest, kes ajab taga gepardit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Layla Quigley ja gepard
Layla Quigley ja gepard Foto: SCANPIX

Intenetis levib pilt kolmeaastasest Layla Quigleys, kes ajab loomaias taga gepardit.

25-aastase inglanna Nadya Chandleri sõnul ta ehmus, kui nägi fotol oma väikest sugulast loomaaias gepardi tarandikus, edastab thescottishsun.co.uk.

Inglismaal Paigntoni loomaaias tehtud pildi lähemal vaatlemisel ilmnes, et tegemist oli trikipildiga, sest laps jooksis klaastara taga, mitte ei olnud loomaga koos. Lapse peegeldus oli see, mis looma taga ajas.

Layla vanemad, 24-aastane Dan Quigley ja 28-aastane Charlotte Quigley teatasid, et neil vajus suu lahti kui nägid oma lapsest internetis kummalist pilti.

Sotsiaalmeedias pilti näinud kommenteerisid, et kuidas vanemad võisid väikelapse kiskja juurde lubada.

Nadya Chandleri teatel tegid nad Laylast foto, kui kogu pere oli loomaaeda külastamas.

«Tegin foto ajal, mil gepard liikus meie suunas, kuna turvaklaas oli paigas kumer, siis jäi mulje, et laps on gepardi aedikus,» selgitas naine. 

Lapse isa Dani sõnul arvasid paljud sotsiaalmeedia kasutajad, et tegemist on töödeldud fotoga, sest pilt on ideaalne.

«Pidin fotot vaatama mitu korda enne kui mõistsin, et laps ei ole aedikus, vaid sellest väljas. Laylale meeldib loomaaed ja loomad ning seega on sellel teemal pilt teda hästi iseloomustav,» lisas isa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles