Ära iial ütle iial: Daniel Craigile pakuti veel kahe Bondi filmi eest 150 miljonit dollarit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Craig
Daniel Craig Foto: SCANPIX

Meedias on juba mõnda aega spekuleeritud, et kellest võib saada järgmine James Bondi osatäitja, kuna senine Bond Daniel Craig olevat rollist loobunud.

The Guardiani teatel pakkusid produtsendid Craigile 150 miljonit dollarit, et ta kehastaks peategelast veel kahes Bondi filmis.

Välja on pakutud, et 007 smoking võiks sobida Tom Hughesile, Idris Elbale, Tom Hiddlestone´ile ja Aidan Turnerile, kuid Bondi produtsendid eelistavad ikka Daniel Craigi.

48-aastane Craig on kehastanud Bondi neljas filmis, millest viimase, 2015. aastal valminud «Spectre´i» eest sai ta 65 miljonit dollari ning oli järgnevate Bondi filmide suhtes skeptiline.

Craig teatas siis üsna kategooriliselt, et pigem lõikab oma randmed läbi kui veel üks kord Bondi rollis on, kuid tundub, et nüüd on ta meelt muutnud ehk tema kohta saab kasutada väljendit «Ära iial ütle iial»

Craig peaks 150 miljoni dollari eest mängima veel kahes filmis, kuid Hollywoodi siseringi andmetel ei ole nende režissööriks Sam Mendes, hoolimata filmide «Spectre» ja «Skyfall» edust.

Lõpliku otsuse uute Bondi fimide suhtes langetab produtsent Barbara Broccoli, kes teatas juba juulis, et uued 007 filmid on silmapiiril ja ta soovib Bondina näha taas Craigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles