Laura Põldvere esimene töökoht: olin selline kuri lapiga koristajatädi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 erisaade «Minu esimene palk», Laura Põldvere
Kanal 2 erisaade «Minu esimene palk», Laura Põldvere Foto: Kanal 2

«Kõige sõbralikum töötaja ma ei olnud. Olin selline kuri lapiga koristajatädi,» meenutab Laura Põldvere oma esimest töökohta Kanal 2 erisaates «Minu esimene palk». 

Laulja Laura Põldvere on üks paljudest kuulsustest, kes täna esilinastuvas Kanal 2 saates meenutab lustakaid lugusid oma esimesest töökogemusest. «Esimene töökoht oli mu isa autofirmas, kus ma olin koristaja. Minu tööpäev algas poole kuuest hommikul, kus ma lõin kõik läikima. Siis kui esimesed kliendid tulid kohale, olin selline kuri koristajatädi nurga taga. Kui nemad tulid oma poriste jalgadega sisse, siis mina läksin neile lapiga järgi,» naerab Laura, kuidas ta tõelise koristajana ei sallinud mingit korralagedust ja käis isegi kraanikaussi kuivatamas, kui klient sinna vett oli pritsinud. Selle kogemuse eest on Laura aga tänulik, sest varased ärkamised õpetasid talle distsipliini ja kohusetunnet.

Laura Põldvere Toidufestivalil
Laura Põldvere Toidufestivalil Foto: Viktor Burkivski

Kanal 2 erisaates «Minu esimene palk» jagavad oma põnevaid lugusid esimesest töökohast aga paljud teisedki tänased kuulsused. Jan Uuspõld rügas peedipõllul tööd teha, Anu Saagim asus varakult modellina tööle, Tõnis Niinemets ja Märt Avandi rassisid ehitusel tööd teha – enamus tänastest kuulsustest teenisid oma esimese palga hoopis teisel elualal, kui neid täna tuntakse. «Minu esimene palk» on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:30!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles