Kuuuurija Katrin Lust: saan Savisaarega hästi läbi, kuid meil ei susise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Lust
Katrin Lust Foto: TV3

TV3 Play võttis ette värvika reporteri ja «Kuuuuurija» autori Katrin Lusti, et esitada talle 51 kõige põletavamat küsimust.

Täna uue hooaja erisaatega «Kuuuuurija: Eesti inimsööja» ekraanile jõudev Katrin Lust on kahtlemata üks koloriitsemaid ajakirjanikke Eesti meediamaastikul. Mitte ülemäära tihti pole Katrin ise sattunud pihitooli ning intervjueeritavaks. Nüüd see aga juhtus ja Katrin juba vastusega võlgu ei jää.

Intervjuust selgub, et Katrin Lust teab, kellest saab järgmine Eesti president. Kusjuures tänast president Ilvest kritiseerib ajakirjanik tema kõnelemisoskamatuse pärast. Samal ajal, kui Edgar Savisaare osas jagub Lustil pigem vaid kiitust, kuid lisab, et neil ei susise midagi. Veel leiad vastused küsimustele: Kes on Katrin Lusti vaenlane? Hirmsaim ähvardus, mis talle tehtud on? Kuidas võita Katrin Lusti süda? Miks Katrin nii kummalisi riideid kannab? Vastused saavad nii Katrin Lusti vihkajad kui ka austajad. 

Katrin Lust ja 51 küsimust leiad SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles