Piltuudis: Tipp ja Täpp müüsid Uue Maailma supiorgial sada liitrit suppi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tipp ja Täpp müüsid laupäeval Uue Maailma Festivalil sada liitrit suppi
Tipp ja Täpp müüsid laupäeval Uue Maailma Festivalil sada liitrit suppi Foto: Papartso

Nädalavahetusel toimus Uue Maailma Festival, kus olid oma hoovikohviku püsti pannud ka marimell aka Tipp ja Täpp aka Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson. Ilm oli vihmane ja suppi nende kohvikus juba kulus – kui täpsem olla, siis sada liitrit.

Foto: Papartso

«Viimased 12 suppi serveerisin kell 17:30 kui Liisil tuli väärt mõte - lähme müüme vihmas vettinud kaupmeestele maha. Mõeldud-tehtud. Vihmavarjud kaasa, supid kandikule, rahakassa kaasa ja minekut. Seega, vähem kui kuus tundi hiljem, võisime käsi kokku lüüa ja tunnistada, et marimelli supiköök oli edukas - 94 liitrit suppi oli müüdud. Kui leivasuppi ka arvestada, siis kokku sada liitrit suppi! Tase, ma ütlen!» kirjeldab Mari-Leen oma blogis SIIN!

Foto: Papartso

Marimelli supiköögi menüüs olid seljanka, taipärane Tom Kha, seenepüreesupp, pelmeenisupp ja leivasupp. Ent nõudlus oli nii suur, et vahepeal jõudis kokk köögist välja saata ka 14 liitrit kanasuppi ja kaks korda Tom Khad juurde teha.

Foto: Papartso

Kas käisite ka Tipi-Täpi juures suppi söömas, kuidas mekkis?

Foto: Papartso
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles