Salapärast pakitsev teatritükk naerutab Paides publikut

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Etenduse "Äärmiselt piinlik" proov.
Etenduse "Äärmiselt piinlik" proov. Foto: Vana Baskini teater

Tuleval kolmapäeval etendab Paide kultuurikeskuse suures Vana Baskini teater lavastust «Äärmiselt piinlik». Komöödia algab kell 19.


Tükis teevad kaasa Liina Tennossaar, Raivo Rüütel, Anne Paluver (või Kaia Skoblov), Alice Kirsipuu, Janek Sarepson, Väino Laes, Ene Järvis ja Jüri Karindi. Etendus kestab kaks tundi ja viis minutit.

Andrew ja Jane elavad koos meheleminekueas tütre Sallyga oma kauni aiaga maamajas, mida nädalavahetustel kasutab puhkepaigana Sally poiss-sõber Geoff ja mõnikord ka Andrew õde Sarah.
On ilus suveaeg, päike paistab, lilled õitsevad ja mesilased sumisevad – idüll missugune! Kuid ometi on üks seik, mis varjutab seda vaikelu hullemini kui tõrvatilk meepotis.
Nimelt on majja sattunud võõraste või seda külastanud ametimeestega juhtunud ridamisi traagiliste tagajärgedega õnnetusi. (JT)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles