Astroloogi ennustus: presidenti 24. septembril ära ei valita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendikandidaadid Siim Kallas, Mailis Reps, Allar Jõks ja Eiki Nestor.
Presidendikandidaadid Siim Kallas, Mailis Reps, Allar Jõks ja Eiki Nestor. Foto: ERR

Astroloog Villu Põldma ennustab täheseisude järgi, et sel korral on presidentivalimistel suur tõenäosus, et riigipead ei valita ära ka 24. septembril ning valimised liiguvad tagasi Riigikokku. Keda peab aga astroloog hetkel täheseisude järgi kõige tugevamaks presidendikandidaadiks?

Foto: Erik Prozes

Astroloog Villu Põldma ennustus:

Kõige tugevam taevaseis on Mart Helmel, keda ei õnnestu küll poliitikast kõrvale tõrjuda, aga  tema on ka üks vähestest, kes on iseseisev ja kindlameelne poliitik, kes sobiks  veel paremini peaministriks.

24. Septembril on tal küll Jupiteri tugev aspekt Uraaniga, mis võib midagi tähendada.  Saturni aspekt on veelgi nõrgenenud. Aga  Marsi vastasseis on talle mingil moel ohtlik.

Foto: Sander Ilvest / Postimees

Mailis Repsi õnnistab Saturni ja Neptuuni seos, mis võib ka midagi tähendada tema ameti osas. Aga ei Jupiteri, ega Saturni ning Päikese seost.

Foto: Mihkel Maripuu

Siim Kallas omab ikka Saturni head aga nõrka seost Päikesega ja Jupiteri seost Kuuga. Seega ka mingid väikesed võimalused.

Foto: SCANPIX

Allar Jõksi  Jupiteri  vastasseis on juba kadunud  ja võimalik, et valimised valitud,  aga siiski Neptuun võib teda päästa, sest sellel on seos Jõksi Saturniga.

Kui ei tule „meest metsast“, siis on jooksvate seisude järgi kõigil väike võimalus. Nüüd juba Jõksil võimalusi vähem. 

Võib märkida, et president valitakse võimalikult väikeste häälteenamusega või ei valita üldse. Samas aga parima isikliku seisu tõttu on eelisolukorras Mart  Helme.

Kuna kandidaatide sünni kellaaeg pole teada, siis on selliste väikeste aspektide korral raske ennustada võitjat. Nii, et kõige suurem on võimalus, et ka seal ei valita presidenti.

Vaata täpsemalt videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles