Mida toob jänes tähemärkidele?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT02: JÄNES :TARTU, EESTI, 05JUN08 -  
Ahhaa keskusesse tungis jänes.
Pildil   jänes.
sa/Foto SILLE ANNUK POSTIMEES
TRT02: JÄNES :TARTU, EESTI, 05JUN08 - Ahhaa keskusesse tungis jänes. Pildil jänes. sa/Foto SILLE ANNUK POSTIMEES Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Hiina kalendri järgi algab 3. veebruaril yin metalljänese aasta ehk kuldse jäneseaasta. Vietnami kalendri kohaselt kutsutakse seda aga hoopis kassiaastaks.

Kindlasti ei ole tegemist kassiaastaga, sest ainult jänes omab maagilist võlu, jõudu ja tarkust, kirjutatakse lehel seeder.ee.

Algava aasta märgusõnad on suhtlemine, avatus, mõistmine ja taastumine. Tegemist on aastaga, mis on täis vastuolusid, kuid võrreldes möödunud aastaga on energiad palju rahulikumad ja soovitavad pigem pöörata oma pilk enda sisse ja oma sisemistele muutustele, riskidele, otsustele. Et yin metalljänese aasta meile häid võimalusi looks, tasub uus aasta austusega vastu võtta. Idamaade traditsioonide järgi tähistatakse uue aasta saabumist paari nädala jooksul.

Järgnevalt anname ülevaate, mida toob jänes tähemärkidele:

Rott – aasta toob palju hetkesündmusi. Oma tegudes hoia pigem tagaplaanile ja väldi suuri muutusi oma elus. Analüüsi ahvatlevaid pakkumisi ja väldi juhuslikke allkirju.

Pühvel – sa oled sel aastal aldis muutustele. Näita oma sisemist ilu ümbritsevatele, sest siis parandad oma suhteid, majanduslikku olukorda ja tood oma ellu uut kvaliteeti.

Tiiger – ole sel aastal palju pehmem kui tavaliselt, sest siis oled avatud eduka suhte loomiseks, majandusliku olukorra parandamiseks ja karjääriredelil tõusmiseks.

Jänes – sa naudid rahulolu kõikides eluvaldkondades. Juhindu oma sisetundest ja jäta kohustused tagaplaanile. Usaldades oma südant, oled Sa oma elutee kindel juhtija.

Draakon – aasta toob väljakutseid, kuid soovitab olla ettevaatlik ja mitte riskida. Jätka oma välja kujunenud rada või ideed, sest nii lood head tingimused edukaks tulevikuks.

Madu – kui Mao ja Jänese energiad kokku saavad kohtuvad romantika, edu ja heaolu. Aasta soosib vähem tööd ja rohkem tegelemist oma tervisliku tasakaaluga, heaoluga.

Hobune – aasta soosib sõprussuhteid, romantikat ja Sinu hing nautleb. Lükka rahutus ja kiirus mind ambitsioonid välistes tegevustes (ettevõtlus) järgmisesse aastasse.

Lammas – tulemas on Lamba tähelend. Aeg soosib muutust keerata oma elus uus lehekülg. Loomulikult võivad seejuures osa suhteid katkeda, kuid tulemus on võrratu.

Ahv – aasta on täis kiireid muutusi. Kasuta oma mitmekülgsust ja manipuleerimisoskust. Kõike võib teha, kõigega võib kaasa minna, kuid mitte tormates, vaid ettevaatlikult.

Kukk – aasta soosib nii ettevõtmisi kui ka suhteid. Kuid segadust rahulolus toovad liiga paljud sündmused. Selle aasta võtmesõna on oskus virvatuledest väärtus eristada.

Koer – tegele perekonna ja sõpradega. Kui pöörad tähelepanu siseringi loomisele ja tugevdamisele, on oodata edukat ja harmoonilist aastat. Ettevõtlus tekitab aga pingeid.

Siga – Harmooniline aasta neile, kes kodule ja kodumaale truuks jäävad. Edukas oled nii ettevõtluses, reisimises, nautimises kui ka suhtlemises inimestega. Tark kasutab aega.

Vaata ka seeder.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles