Buratino tuleb kultuuri­keskusesse

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Teisipäeval, 15. veebruaril algusega kell 11 etendub Valga kultuurikeskuses Aleksei Tolstoi raamatu «Kuldvõtmeke» järgi lavastatud lasteetendus «Buratino», mille on lavale toonud Viljandi laste- ja noorteteater Reky.

See on lugu papa Carlo valmistatud nuku Buratino seiklusest, kes kooli minnes maailmakuulsa teatrjuhi Carabas Barabasi nukuteatrisse satub.

Seal kohtub ta nukkude Arlekiini ja Pierrot`ga, kes
aitavad tal kurja nukuteatrijuhi Carabassi ja kaanimüüja Duremari eest ära põgeneda. Teel koju kohtub Buratino veel paljude tegelaste – nii heade kui halbadega. Kilpkonn Tortila aga annab Buratinole kuldvõtmekese. Mis on selles võtmes nii erilist ja millise ukse see avab? Tõde selgub lastelavastuses «Buratino».

Lavastaja ja lavakujunduse idee autor on Kadri Paldra, lavalise liikumise seadis Ulrika Tolberg. Nimiosas mängib Silver Kaljula, teistes osades Ulrika Tolberg, Moonika Kungla, Peep Maasik, Gunnar Svarval ja Kadri Paldra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles