Mis juhtus? Epp Petrone välimus on tundmatuseni muutunud! (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Õitsele puhkenud kirjastaja Epp Petrone avaldab uues Nipiraamatus saladuse, mis on tema särava välimuse taga. 

Epp, kes on hiljuti lahku läinud abikaasast Justinist, tundub olevat tervenemise teel. Naine näeb Nipiraamatus ilmunud fotodel kaunis, kuid täiesti teistsugune välja.

Elu24'le tulnud vihje põhjal, on ta aga n-ö liiga kaunis. Kas rohelise maailmavaate korüfee on tõepoolest lasknud pritsivad haldjad oma näo kallale?

Petrone Print Viljandi folgil
Petrone Print Viljandi folgil Foto: Anton Klink

Väite kinnitamiseks või ümber lükkamiseks helistasime Epule ning uurisime järele, kas tõepoolest on tema kauni välimuse taga erinevad õlid ning korallivesi nagu ta Nipiraamatus väidab. Või on siiski abiks olnud ka kirurgi käsi ja mõni abistav nõel? Vastuseks saime resoluutse ei. Pikemalt ei soovinudki Epp teemat kommenteerida, kuna tegeleb praegu poe avamisega ning ka tervis ei pidanud värskelt õitsele puhkenud kirjastajal kõige parem olevat.

Nipiraamat, Epp Petrone
Nipiraamat, Epp Petrone Foto: NIPIRAAMAT

Kohendatud silmalaud, hoomatavalt tõstetud kulmukaar, peegelsile otsmik, pringid põsesarnad ja pruntis huuled... Kas Eppu on keegi värskuse saavutamisel esteetiliste iluprotseduuride vallas aidanud või mitte, jätame sinu otsustada, armas lugeja.

Epp Petrone
Epp Petrone Foto: NIPIRAAMAT

Miks on kaunitel naistel nii raske loomulikult vananeda? Isegi neil, kes väidavad, et on varbaküüntest juuksejuurteni ökoinimesed...

Epp Petrone aastal 2013 
Epp Petrone aastal 2013 Foto: elu24.ee
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles