Laura Põldvere särab ka pärast hiljutist abielulahutust ja usub endiselt suurde armastusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2016 gala, Sven Lõhmus, Laura Remmel, Tambet Mumma
Eesti Muusikaettevõtluse Auhinnad 2016 gala, Sven Lõhmus, Laura Remmel, Tambet Mumma Foto: Erlend Štaub

Imetlusväärne sünnipäevalaps Laura Põldvere (28) särab ka pärast hiljutist abielulahutust ja usub enda sõnul endiselt suurde armastusse. 

Laura Põldvere särab ka pärast hiljutist abielulahutust
Laura Põldvere särab ka pärast hiljutist abielulahutust Foto: TV3

Alati perfektse riietuse, meigi ja loomulikult imekauni lauluhääle poolest tuntud Laura Põldvere tähistas oma sünnipäeva vastvalminud Viimsi kodus.

Laura rääkis «Suviste seismeste» sünnipäevarubriigis inspireerivalt sellest, kuidas elas hiljuti üle väga raske perioodi, kui lahutas oma abielu muusik Joel Remmelist, ent kuidas nüüd on ta targem ning valmis uuteks väljakutseteks, mida elu pakub.

Laura ema Martina Põldvere: Kindlasti on Laura jaoks väga tähtis oma kodu, kus ta saab ennast maandada. Oma kodu seadis Laura sisse üsna pikalt, et iga asi leiaks ikka oma õige koha. Näiteks, elutoa seina kattev hiiglaslik maal on samuti inspiratsiooni saanud Laura muusikast.

Laura elus on aga olnud ka väga raskeid hetki, aga ta oskab nendest päris hästi välja tulla. Põhiline soovitus on ikka peatäis nutta ja küll siis läheb paremaks. Ma loodan, et kui see ei ole mina, siis on tal vähemalt sõbranna, kellele ta kurdab, sest see on kõige kurvem, kui kõik ainult iseendale hoida.

Laura: Paljud on öelnud, et see et ma rääkisin avameelselt oma lahutusest andis nendele päris palju jõudu, kas siis ise astuma sama radikaalne samm või hoopis vastupidi. Hoopis võitlema oma suhte, abielu nimel. Põhiline on mitte karta.

Oleme ju tihtipeale ise need süüdlased, kes põhjustavad erinevate suhete katkiminekut, sest me muretseme liialt, me kardame liialt, me ei räägi omavahel piisavalt.

Foto: TV3

Laura sõnul on ta ka ise saanud vajaliku õppetunni, m ida suhetes tulevikus arvesse võtta

Laura: Ma arvan, et meil ongi need eluperioodid ja kaaslased, kellelt me õpime ja kellele me ise anname. Endiselt usun suurde armastusse, jaa...

Vaata inspireerivat intervjuud sünnipäevalapsega lähemalt videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles