Melania Trump läheb kohtusse, kuna väidetakse, et ta töötas eskkort-tüdrukuna

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melania Trump
Melania Trump Foto: SCANPIX

USA vabariiklaste presidendikandidaadi Donald Trumpi abikaasa Melania Trump andis kohtusse Briti väljaande Daily Maili ja blogipidaja Webster Griffin Tarpley , kelle teatel töötas ta 1990. aastatel eskkorttüdrukuna.

Melania Trump tahab kohtu kaudu saada oma maine kahjustamise eest 150 miljonit dollarit, edastab hollywoodreporter.com.

Trumpi advokaadiks on Charles Harder, keda varasemast tuntakse kunagise elukutselise maadleja Hulk Hogani advokaadina. Hogan sai selle advokaadi abil kohtus ebaseadusliku seksivideo avaldamise eest sotsiaalmeedias 140 miljonit dollarit kahjutasu.

Sloveenias sündinud 46-aastane Melania Trump on oma mehest Donald Trumpist 24 aastat noorem.

Melania Trump töötas varem nii Euroopas kui USAs modellina, kuid tegi ka aktifotosid.

USA väljaanne New York Post avaldas juulis mitu fotot, millest üks oli esikaanel, millel Melania Trump on alasti. Väidetavalt tehti need fotod 1995. aastal kunstilisel eesmärgil.

Blogija Tarpley teatel eemaldas ta Melania Trumpi kohta käiva info oma blogist 22. augustil.

Daily Mail teatas, et lähtus Melania Trumpist kirjutades Sloveenia väljaannetes avaldatust, mille kohaselt on proua Trumpi minevikus seiku, mida ta ei taha päevavalgele tulevat.

Sloveenia ajakiri Suzy kirjutas, et proua Trump töötas 1990. aastatel Paolo Zampolli juhitud modelliagentuuris New Yorgis, kuid tegemist oli hoopis jõukatele klientidele ekskortteenust pakkunud agentuuriga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles