Disainer Nate Wessel: see on väga hull töö!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simpel Session 2011 skatepargi autor on ameeriklasest disainer Nate Wessel!
Simpel Session 2011 skatepargi autor on ameeriklasest disainer Nate Wessel! Foto: Simpel Session

Ameeriklane Nate Wesseli on Simpel Sessioni skateparke disaininud juba alates 2007. aastast.  Mehe sõnul on see alati väga hull ja aeganõudev töö.

«Väga keeruline iga aastal välja mõelda uus kontseptsioon, mis toimiks korraga rulas ja BMXis ning võimaldaks nii tänavasõitu kui sisaldaks ka pargielemente. Kuid just seepärast on see ka igal aastal üks mu lemmikprojektidest,» rääkis Wessel. 

Sessioni korraldaja, Risto Kalmre arvates on mees end jälle ületanud. «Pärast Simpel Sessioni eelmise aasta parki ei oleks uskunud, et midagi veel paremat oleks võimalik valmis ehitada. Kuid Nate Wessel on end seekord taas ületanud - see on Simpel Sessioni seni kõige võimsam park,» ootab Kalmre juba kannatamatult võistluste algust.

Saku Suurhalli mõõdud seavad võistlusväljakule omad piirid ning peab arvestama sellega, et samal platsil võisteldakse nii rulas kui ka BMXis, mis eeldavad erinevaid obstaakleid ja võimalusi sõiduliinideks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles