Beatrice: kunagi saa eeldada, et see kodu või mees või tervis jääb alatiseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur veinipidu Viinitie & Wolt Kultuurikatlas.
Ed ja Beatrice
Suur veinipidu Viinitie & Wolt Kultuurikatlas. Ed ja Beatrice Foto: Erlend Štaub

Kuigi Beatrice joonistab ja maalib, on tegelenud moeloominguga, juhib modelliagentuuri ning šampanjatuba ja restorani, kus ta ise ka kokkab, on osalenud laulusaates ja kandideerinud riigikokku, ei ole üldsus üle saanud tema eraelust. Miks? Sest ta on justkui olend mõnest teisest ajastust, teisest kultuurist, kes peab kõiki inimsuhteid ja lahkuminekuid elu normaalseks osaks ega arva, et sel teemal tuleks head nägu teha ja teeselda, et kunagi muresid pole, kirjutab ajakiri Anne ja Stiil värskes numbris.

Kaunil Beatricel on lapsed Uma Sofia Grazia (11), Balthazar Serafim (12) ja Simona (28) ning lapselapsed Ramses (8) ja Bibbi Zemfira (2). Beatrice viies abikaasa on kunstnik ja disainer Ed Labetski (34), kellega suvel tähistati viiendat aastapäeva ning külastatakse koos ohtralt avalikke üritusi.

Uus jäätisekohvik Gelato Ladies võlub ehedate maitsetega. Beatrice koos tütrega.
Uus jäätisekohvik Gelato Ladies võlub ehedate maitsetega. Beatrice koos tütrega. Foto: Maksim Toome

«Elus pole ükski asi kindel,» nendib kuulus naine ajakirjas. «Ei saa eeldada, et see kodu või mees või tervis jääb alatiseks. Muutuste tuules, ebastabiilsel ajal inimene areneb,» arutleb ta.  

Beatrice avas suvise šampanjatoa Mull.
Beatrice avas suvise šampanjatoa Mull. Foto: Maksim Toome

«Ei tasu mingeid asju üle tähtsustada. Jah, see kodu on armas, aga samas väga erinevat moodi saab elada. Kinnihoidmine millestki-kellestki... ei ole mõtet. Kõik on, nagu on,» teab naine.

Loo inspireerivat artiklit ajakirjast Anne & Stiil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles