Video: Hillary Clintoni pikaajaline nõunik lahutab seksisõnumite tõttu oma abikaasast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA demokraatide presidendikandidaadi Hillary Clintoni pikaajaline nõunik Huma Abedin lahutab poliitikust abikaasast Anthony Weinerist, kes jäi vahele teisele naisele saadetud seksisõnumitega.

40-aastane Abedin teatas väljaandele New York Post, et ta mehel oli möödunud aastal salasuhe teise naisega, mis nende abiellu mõra lõi.

Endine kongressisaadik Weiner pidi ametikohalt 2011. aastal tagasi astuma, kuna meedia jõudis siis ta mitme salasuhte ja seksisõnumite jälile. Weiner üritas 2013. aastal poliitikasse tagasi minna, kandideerides New Yorgi linnapeaks, kuid see ei õnnestunud, kuna paljastus ta salasuhe 22-aastase naisega.

Varjunime Carlos Danger kasutanud Weiner saatis naisele mitmeid alastipilte ja kutsus naist sama tegema. 

«Pärast pikka ja tõsist kaalumist olen langetanud otsuse oma mehest lahutada. Anthony ja mina kasvatame oma nelja-aastast poega koos. Palume, et meedia austaks meie privaatsust,» teatas Abedin.

Abedini ja Clintoni koostöö sai alguse juba 1990. aastatel, mil Abedin töötas Clintoni juures esmalt praktikandina, kuid hiljem tõusis ametiredelil kiiresti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles