Video: Dubai valitseja tegi üllatusvisiidi ametiasutustesse, kuid leidis eest tühjad lauad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dubai šeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum (keskel)
Dubai šeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum (keskel) Foto: SCANPIX

Araabia Ühendemiraatide Dubai šeik Muhammad ibn Rashid Al Maktum tegi üllatusvisiidi mitmesse oma riigi ametiasutusse, kuid juhte ja töötajaid kohal ei olnud.

Möödunud pühapäeval kell 7.30 oma ringkäiku alustanud valitsejat tervitasid asutustes olevad ametlikud portreed temast, kuid mitte töötajad, edastab gulfnews.com.

Meedia teatel külastas šeik Dubai majandusametit, maa-ametit, linnavalitsust ja lennujaama.

Dubai valitsuse meediatoimetus avaldas video, millel on šeiki näha üksinda kontorites jalutamas, talle vaatavad vastu tema portreed.

Pärast seda intsidenti vallandati üheksa kõrget riigiametnikku, eelkõige need, kes olid lähenemas pensionieale.

Dubai väljaannete teatel teeb šeik Muhammad sageli ametiasutustesse selliseid üllatusvisiite, et veenduda, kas ametnikud hoiavad Dubai head rahvusvahelist mainet ning seega oleksid ametiasutuste juhid pidanud selliseks üllatusvisiidiks valmis olema.

Dubai valitsuse meediatoimetus edastas, et asutuste juhid peavad olema oma töötajatele eeskujuks, kuid nüüdses juhtumis nad seda ei olnud.

«Töötajaid ei saa süüdistada, kui nende juhid ei ole kohal ega viitsi tööd teha,» nenditi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles