Meelelahutaja Tõnis Niinemets uurib uues telefilmis armastust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Armastuse valem», Tõnis Niinemets
«Armastuse valem», Tõnis Niinemets Foto: ERR

Aasta meelelahutaja tiitliga pärjatud näitleja Tõnis Niinemets alustab oma telesügist ETVs, kus käivad praegu telefilmi «Armastuse valem» võtted.

Peagi valmivas lühikomöödias mängib Niinemets noort teadlast, kes püüab fanaatiliselt armastust mõõta ja kaardistada ning unistab, et tema tööst tõuseb kunagi kasu, mis hakkab inimesi üle maailma omavahel kokku liitma. Kogu teadus sünnib tema Mustamäe kortermaja kõrval kasvuhoonet meenutavas laboris.

«Armastuse valem» võtted
«Armastuse valem» võtted Foto: ERR

«Nagu me kõik teame, on armastust võimatu purki panna. Aga Tõnis Niinemetsa kehastatud kohmetu teadlane seda siiski proovib ja mässib sealhulgas oma katsetesse närilised, vanainimesed, mitukümmend omavahel suudlevat võõrast ning ka segaduses tütarlapse, keda kehastab Saara Kadak,» kommenteeris ETV meelelahutussaadete juht Mart Normet.

Lisaks Tõnis Niinemetsale ja Saara Kadakule astuvad filmis üles Margus Tabor, Jaanika Tammaru ja Ott Kartau.

«Armastuse valem» jõuab eetrisse 30. septembril kell 21.40.

Telefilm valmib koostöös Ahhaa teaduskeskusega Teadlaste Öö festivali raames. Stsenaristid on Oskar Lehemaa ja Mart Normet, režissöör Oskar Lehemaa, produtsent Piret Eero.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles