Gerli Padar ja Martin Parmas pidutsesid koos

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 sai 15-aastaseks, 02.10.2008
Kanal 2 sai 15-aastaseks, 02.10.2008 Foto: Photo Factory
Eilsel Kanal 2 peol võis taas teineteise seltskonda nautimas näha lauljatar Gerli Padarit ja tantsustaar Martin Parmast.

Telehitist «Tantsud tähtedega» tuule tiibadesse saanud Gerli Padar on hiljuti erinevatele meediaväljaannetele andnud vasturääkivaid kommentaare oma suhte kohta Martin Parmasega.

Kroonika ajakirjanikule teatas Gerli resoluutselt, et tema tantsud Martiniga on tantsitud ja kõik ilus, mis neid Parmasega omavahel ühendanud, on tänaseks paraku möödanik.

SL Õhtulehele nähvas aga kaunitar, et ta polegi Martinist lahku läinud, polevat seda ka ühelegi ajakirjanikule väitnud ning et üleüldse on teda valesti mõistetud. Pikemalt ei soovinud Gerli antud teemal rääkida ning palus ajakirjanikel oma eraelu hoopis rahule jätta.

Kanal 2 sünnipäevapeol võis siiski paarikest ühes saali pimedamas nurgas tantsu keerutamas ja kudrutamas näha. Fotograafe märgates läksid tuvikesed ähmi täis ning püüdsid end teiste tantsupaaride vahele ära peita.

Kas suhe ikka veel susiseb näeb kindlasti ka varsti algavas tantsusaates, kus Gerli astub üles õhtujuhi rollis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles