Tallinnasse tuleb tätoveerima USA üks tuntumaid tattoo meistreid Alan «Big Tiny» Ayala

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Big Tiny
Big Tiny Foto: Facebook

Big Tiny ootab huvilisi 10.09 Tallinnas Kultuurikatlas, Street Mirror Expo 2016 tattoo ja elustiili messil, kus on võimalik kohapeal vaadata meistri töötamist ja huvi korral ka endale ehe lääneranniku tattoo teha.

Kõige kuulsamad Big Tiny poolt kaetud inimlõuendid on kindlasti ansamblite Psycho Realm ja Cypress Hill liikmed. Peale tätoveeringute on Big Tiny oma muusikutest sõprade jaoks teinud ka plaadikujundusi, logosid ja erinevaid graafilisi elemente.

Lisaks tätoveerimisele on ta kaubamärgi Unauthorised Ink eestvedaja ja riidebrändi Joker rõivadisainer. Oma loominguks kogub ta inspiratsiooni otse Los Angelese tänavatelt ja miksib seda enda latiino juurte ja kohaliku hip-hop kultuuriga.

Täpselt nagu tema nimi, Big Tiny (eesti keeles Suur Imepisike), on ka tema looming ja sõnum kahe erineva pooluse suunas rebestunud. Viljeledes gängiliikmete  hulgas populaarset tattoo stiili, rõhutab mees siiski, et õige tee valgustumiseni on enda harimine ja arendamine. 

Big Tiny teab mida räägib, sest on kogu protsessi ise läbi elanud. Noorukina sattus ka tema läbi graffity joonistamise kõigepealt tänavagängi ja sealt edasi vanglasse, kus tänavatel graffityt joonistavast keevalisest noorukist kujunes välja oma stiili ja filosoofiaga tattoo meister, kes haarab oma sõnumi edastamiseks relva asemel pigem tätoveerimismasina ja elab oma emotsioonid välja läbi oma loomingu.

Tänu sellele, et just kinnimajas tuli tal mõistus pähe, mille tulemusel hankis mees endale korraliku hariduse ja lõi eduka karjääri, võtab kogenud tattookunstnik oma elu kokku sedasi: «Olen ehe näide sellest, et elu keerdkäigud võivad olla väga kasulikud!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles