Airi Ojamets tiris oma eksmehe kohtusse!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Airi Ojamets
Airi Ojamets Foto: Peeter Langovits

Kantrilaulja Airi Ojamets (33) teatas mullu märtsis, et mehest lahku minnes loobus ta muu hulgas ka ühiselt soetatud korterist, kuid päris nõnda see siiski ei ole. Airi on esitanud kohtusse oma eksmehe ja lapse isa Indrek Hinno (29) vastu hagi — ühise kaasomandi lõpetamise viisi määramise nõudes, vahendab Kroonika.


Lahtiseletatuna soovib Airi kohtu vahendusel talle ja Indrekule kuuluva korteri kaasomandi lõpetamist nii, et korter jääks talle, aga temalt nõutaks Indreku kasuks välja rahaline hüvitis - Indrekule kuuluva korteri mõttelise osa katteks.
Airi hagist kuuleb Indrek esmakordselt Kroonikalt.
 
 «Ma teadsin, et selline asi on tulemas, aga mul polnud õrna aimugi, et juba nüüd,» imestab Indrek. «Tundub, et ta siis ikka ei loobunud sellest ning millestki on tal vajaka jäänud. Eks mingeid pretensioone tal on, jah, selle korteri osas olnud, aga ma nii täpselt enam ei mäleta.»

Airit, kes seikleb praegu Indias, ei õnnestunud tabada. Tänaseks päevaks on aga juba lahenduse leidnud nende eelmine kohtutaplus, kus vaieldi poja hooldusõiguse eest. «See asi on, jah, ilusti meil lahenenud,» sõnab Indrek, aga lapse heaolu nimel ta seda teemat täpsemalt ei kommenteeri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles