Farmi-Gabriel on tubli automüüja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Farmi-Gabriel on tubli automüüja
Farmi-Gabriel on tubli automüüja Foto: Auto24.ee

Paljud Elu24 lugejad on uurinud, millega teenib oma igapäevase või leivaviilule meie armastatud staarstrippar Farmi-Gabriel. Nimelt on mees korduvalt kinnitanud, et striptiis on tema jaoks vaid hobi ja meelelahutus. Nüüd selgus et pappi teenib mees kasutatud autode ostmise ja edasimüümisega. 

Elu24 sai oma lugejalt järgmisesisulise kirja:

Täna leidis minuga aset üsna huvitav sündmus. Vaatasime kaaslasega auto24 portaalist autosid ja leidsime lõpuks sobiva. Tegime kõne ja vastu võttis väga krapsakas mees, kellega sai ka kohtumine kokku lepitud.

Auto vaatamine leidis aset Tallinnas Laagri Hesburgeri ees. Üllatus oli suur, kui autoga kohale saabudes astus roolitagant välja meie Farmi-Gabriel isiklikult. Niisiis, tuleb välja, et Gabriel müüb oma autot, mis ausalt öeldes ei vasta just tema telefonis öeldud olukorrale.

Elu24 uuris Gabrielilt, kas jutt vastab tõele ja miks mees oma autot müüb.

Farmi-Gabriel: Tegelikult pole see minu auto. Ma müüngi päriselus autosid. See on minu äri. Ostan vana auto, teen selle korda ja müün edasi. Olen sellega tegelenud juba ammu.

Millised autod on kõige nõutumad?

Just sellised, mida hetkel müün. Kolmesajased bemmid. Need on eriti nõutud noorte seas. Näevad ägedad välja, salong on mõnus, neil on hea hind ja juppe saab ka olematu raha eest.

Ägedad noored kutid ei hakka ju sul Ford Scorpio või Sierraga sõitma. Ikka bemmiga!

Seda konkreetset helehalli BMWd on käinud uurimas juba viis inimest. Algul küsisin 1700 eurot, nüüd on hind 1100 eurole kukkunud. Ostjad on ettevaatlikud. Müük on hangunud. 

Inimesed on sellest euro tulekust veel segaduses. Ilmselt toibuvad ka jõuludest ja aastavahetusest. Tavaliselt lähevad just sellised bemmid käest kiiresti.

Kui tulus selline autoäri on?

Muidu on hea olnud. Olen sellega oma igapäevast leiba ju teeninud.

Millega ise ringi kimad?

Ma käin jala.

Kui on kehvemad ajad ja äri ei õitse, millega siis tegeled?

Siis teen tantsulkat. Olen ju Eesti kõige kõvem meesstrippar. Nüüd ka ametlikult kroonitud aasta 2011 meistriks. Ärge muretsege, küll ma hakkama saan!

Farmi-gabriel müüb siis hetkel autot BMW 318 1.8 R4 83kW  aastanumbriga 1993 ja läbisõiduga 220 000 km, portaalis auto24.ee, kus kirjas, et müüdav masin on korras, kõik toimib, roostet on väga minimaalselt, head lammelid all, mahlad vahetatud, vahetatud ka uus sidurikomplekt, uus käigukast, uus sumbuti, veermik on korras, kondid vahetatud, amordid uued, klotsid uued, istu sisse ja naudi talve!

Auto on väga ilus. Autol on kallis signa. Võid rahulikult magada, sest varguse puhul sinu pult hakkab karjuma sinu padja kõrval või taskus, kui oled kusagil ruumides ja selle eest maksti 300 eur.
 

Vaata pilte!

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles