Video: Usain Bolt jätkas 30. sünnipäeva tähistamist Londonis

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt ja brasiillanna Jady Duarte
Usain Bolt ja brasiillanna Jady Duarte Foto: SCANPIX

Jamaica supersprinter Usain Bolt tähistas Rio olümpia lõppemisel nii oma medalitevõite kui 30. sünnipäeva, tekitades samas skandaali fotodega, millel teda on näha koos brasiillannaga voodis.

Sprindikuningas maandus esmaspäeva pärastlõunal Londonis, kus ta pidutsemine jätkus kohalikus trendikas Cirque le Soir klubis, edastab Daily Mail.

Klubi ettekandja, 23-aastane Yvette tegi kuulsast jamaicalasest fotod ja video ning pani need Instagrami pealkirjaga «Andsime talle mikrofoni, kuna ta on nii suurepärane».

«Bolt ei läinud Rio olümpia lõputseremooniale, vaid lendas Londonisse. Ta on ka varem meie ööklubis pidutsenud, nüüd ta teatas, et tal oli sünnipäev ning kutsus kõiki endaga koos pidutsema. Ta isegi räppis meie juures. Teda ümbritsevad pidevalt ilusad naised,» teatas ettekandja.

Ettekandja lisas, et Boltiga olid koos ta Londoni sõbrad, mõned tuntud muusikud, kuid ka mitu modellivälimusega naist.

Rios lahvatas ülemaailmne skandaal pärast seda, kui ilmnes, et Bolt pidutses seal Brasiilia ühe ohtlikuma narkoparuni Douglas Donato Pereira, hüüdnimega Dina Terror, lese Jady Duartega. Brasiilia politsei eriüksus lasi narkoparuni selle aasta märtsis maha.

20-aastane Duarte tegi fotosid, millel teda ja Bolti on näha koos voodis ja pani need sotsiaalmeediasse.

Duarte sõnas hiljem Brasiilia meediale, et pidas Bolti tavaliseks meheks ega teadnud, et tegemist on kuulsa sportlasega.

Usain Bolt paljastas mõni aeg tagasi, et ta on kaks aastat olnud koos 26-aastase jamaicalanna Kasi Bennettiga, keda ta kavatseb kosida.

Ei ole teada, millised on Bolti ja Bennetti suhted nüüd, mil maailma meedia kajastab supersprinteri öiseid pidustusi ja naisvallutusi.

Bolt sai Rios kolm kuldmedalit, võites nii 100 meetri kui 200 meetri jooksu kui ka saades 4×100 m teatejooksu kulla. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles