Lahutuse tähistamine läks üle käte: Cara Delevingne ja Amber Heard saadeti stripiklubi ukselt minema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amber Heard, Johnny Depp
Amber Heard, Johnny Depp Foto: SCANPIX

Paistab, et kuulsatel kaunitaridel läks reedel, 19.augustil lahutuse tähistamine veits üle käte. Kuulus supermodell Cara Delevingne ja hiljuti Johnny Deppist lahutanud Amber Heard saadeti koguni stripiklubi ukselt minema.

24-aastane modell otsustas reede õhtul viia tuntud näitlejanna Amber Heardi sületantsuklubisse SophistiCats, et tähistada näitlejanna lahutust Johnny Deppist, aga nende plaanid läksid uppi, vahendab Female First.

Stripiklubi SophistiCats omanik Simon Langer rääkis, et nad tervitavad igaüht, kes on lugupidavad, aga Cara ning tema sõbrad käitusid nii nagu nad enamikult klientidelt ootavad.

"Kahjuks oli klubi täis ning ukse taga oli väike järjekord. Cara aga nõudis, et neid peab kohe sisse laskma ilma, et nad maksaksid 20 naela sissepääsutasu," selgitas omanik.

Väidetavalt ärritas kuulsat modelli see, et klubi töötajad ei teadnud, kellega on tegemist.

Cara Delevingne ja Margot Robbie
Cara Delevingne ja Margot Robbie Foto: Jonathan Leibson/AFP

"Cara ütles töötajatele: "Kas te ei tea, kes ma olen? Ma olen Cara Delevingne. Ma olen Cara ja see on mu sõber Amber, kes just lahutas," jätkas mees, et naine üritas klubile selgeks teha, kui kuulsad nad ikkagi on.

Lõpuks paluti kuulsal seltskonnal lahkuda, sest modell kippus vanduma ning ei soovinud sugugi külastuse eest maksta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles