Combs kardab Sarah Palinit

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sean «Diddy» Combs
Sean «Diddy» Combs Foto: WENN

Räppar Sean «Diddy» Combs ründas USA asepresidendiks kandideerivat Sarah Palinit, öeldes, et naine on õudsem kui kapikoletis.

Hiphop mogul kutsus noori presidendivalimistel osalema, kuid tema arvates on kandidaat John McCain teinud Palini enda kaaslaseks valides tõsise vea, kirjutas WENN.

Muusiku sõnul on ta tõsiselt USA saatuse pärast mures, sest talle ei meeldinud Palini esinemine, kui asepresidendikandidaat pidi vastama Katie Courici küsimustele.

«Kas te kuulsite Palini juttu? Ma kardan. Ta hirmutab mind. Ma peidan end teki alla, ta on hullem kui kapikoll,» rääkis Combs. «Ta võib saada USA presidendiks. McCain on 72-aastane. Noormehed ja tüdrukud, minge palun valima. Palun. Ma palun teid.»

Palinit on kritiseerinud teisedki staarid nagu Matt Damon, Lindsay Lohan, Barbra Streisand, Pink, Anjelica Huston ja Pamela Anderson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles