Galerii: uue ürituse glamuurne avapidu tõi kasiinosse ohtralt kauneid naisi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud neljapäeval 18.08 toimus Olympic Park Casinos uue ürituste sarja „Anne & Stiil Las Vegase õhtu“ avapidu - pidu mis oli täis glamuuri ja kauneid naisi, kes täitsid sel õhtul kogu kasiino.  

Juba saabumisel võis näha hulgaliselt naisi põnevuses ootamas, sest 200 esimest said eriti rikkalikud kinkekotid mille väärtus oli ligi 40 eurot! Näiteks võiks kinkekottidest leida NOA Relax& Focus, Palmersi ja Kamill kreemid, Paco Rabanne lõhnatestrid ja lisaks 12 euro väärtusega ZOYA küünelaki ja palju muud!

Foto: Andrei Ozdoba

Naisi tervitati vahuveiniga ning fotograaf jäädvustas lasvegaslikult kaunid naised fotoseina ääres pildile. Seejärel astus lavale kauaoodatud ja kompudest poistest koosnev Traffic, küttes naisteõhtu kuumaks.

Foto: Andrei Ozdoba

Terve peo vältel oli naistel võimalus proovida mänguõnne ka Black Jacki õppelauas, mis oli niivõrd populaarne,  et huvilisi jätkus kuni keskööni. Lisaks lahutas naiste meelt värvikate ja imemaitsvate kokteilidega kolmekordne maailmameister Krista Meri. Võrratus kristallide ja marmoriga kasiinos on avatud ka Tokumaru uusim sushi-baar, kus tipptasemel jaapani kokad valmistasid linna parimaid sushisid.

Foto: Andrei Ozdoba

Avapeolt ei puudunud ka mood - värvikat moeshowd pakkus Fankadelik, näidates eriti kauneid vintage-kleite ja hiljem loositi välja ka 100 eurone Fankadeliku kinkekaart. Modellide kauni välimuse eest hoolitsesid Goldwelli inglid Helen Heinroos ja Jaanika Eigo.

Foto: Andrei Ozdoba

Õhtu põnevaim ja kauaoodatuim hetk oli kindlasti auhinnaloos, kus auhindu panid välja Hilton Tallinn Park, Goldtime, Guinot, Dermoshop ja paljud teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles