Ingrid Tähismaal jälle lühike soeng ja uus peigmees?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Tähismaa
Ingrid Tähismaa Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht
Peatselt saates «Laulud tähtedega» võistlustulle astuv Ingrid Tähismaa eksponeeris Kanal 2 sünnnipäevapeol oma uut soengut ja boyfriend'i.

Esmaspäeval toimunud TV3 sügishooaja telešõu «Laulud tähtedega» duettide esitlusel demonstreeris Ingrid oma uusi juuksepikendusi. Kuid eilsel Kanal 2 sünnipäevapeol Tööstuse tänava gigastuudios olid salgud nagu tina tuhka kadunud.

Ingrid keerutas terve õhtu kirglikult tantsujalga koos filmireźissöör Raoul Suviga (34). Prouat ei häirinud ka kümned paarikese ümber sähvivad fotokaamerad. Pigem vastupidi. Paarike nautis tähelepanu kogu südamest.

Kes on Tähismaa uus kaaslane? Eestis on Raouli osalusel valminud näiteks «Fizz superstaar», «Eestimaa uhkus» ja «Naabrist parem». Raoul on käinud ka sinilindu püüdmas mõned aastad tagasi meelelahutusmaailma pealinnas LAs. Lõpetanud on mees Concordia ülikooli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles