Birgit abikaasa postitusest sotsiaalmeedias: peab vist abikaasal kratist kinni võtma, sest ka muusikud on asjast väga valesti aru saanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raadio 2 Aastahitt 2015 saabujad ja seltskond, Indrek Sarrap ja Birgit Sarrap
Raadio 2 Aastahitt 2015 saabujad ja seltskond, Indrek Sarrap ja Birgit Sarrap Foto: Tiit Mõtus

Muusikaärimees Indrek Sarrap tegi Facebook'i pahase postituse, milles mõtiskles selle üle, kas presidendile öörahu kord ei kehti ning ehk peetakse ennast isegi nii öelda tavainimestest paremaks? Postitus tekitas palju tagasisidet ja melu ning kaasa rääkisid ka TMWi ja kontserdi üks korraldajatest Helen Sildna ja Indreku abikaasa, lauljatar Birgit Sarrap.

Helen Sildna täpsustas, et saluut ei tulnud presidendi aiast. «Linnaga oli kooskõlastatud ja luba anti hiliseks lõpuajaks kuna lossi vahetus läheduses elumaju ei ole ja kuna taolisi tähtpäevi ehk ongi kord 25 aasta jooksul. Aga mõistan, vaiksel õhtul kostab heli kaugele,» lisas naine Indrek Sarrapi postituse kommentaaris.

Postitusele reageeris ka Genka, kes oli üks hilisemaid esinejaid roosiaias, ja Birgit Sarrap.

«Kutsuti peole. Öösel «võdistasin bassi» nii, et Sarrapid ei saanud magada. Teised laulsid ballaade,» teatas kontserdil esinenud räppar Genka Instagramis, mispeale Birgit avaldas, et peab vist abikaasal kratist kinni võtma.

«Tundub, et peab vist abikaasal kratist kinni võtma, sest ka austatud muusikud on asjast ikka väga valesti aru saanud ja isiklikult võtnud midagi, mis neile üldse suunatud polnud?..kahju :( ikka Peace ja elagu Eesti Räpp!» kirjutas Birgit vastuseks, üritades asju vähe siluda.

Hea lugeja, mida arvad asjast Sina?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles