Video! Street Art Jami avateoseks on prügist valminud Telliskivi Loomelinnaku lendorav

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Street Art Tallinnas Telliskivi loomelinnakus
Street Art Tallinnas Telliskivi loomelinnakus Foto: MediaMarketing

Tallinna TV saates «Suvemiks» räägib festivali JJ-Street Baltic Session üks korraldajatest Lenel Karu üritusest nimega Street Art Jam, mis tema sõnul on ellu kutsutud selleks, et rikastada Tallinna tänavapilti professionaalse tänavakunstiga, mis on sootuks midagi muud kui illegaalne sodimine — ka selles osas tahetakse inimeste teadlikkust suurendada. 

Foto: MediaMarketing

18. oktoobril algav tänavakultuurifestival Baltic Session ühendab endas tervikuks tantsu, muusika, moe, ilu ja joonistamise ning üks osa sellest nädalast on ka Street Art Jam, kuhu tuleb kunstnikke Mehhikost, Prantsusmaalt ja Itaaliast ning kohal on mõistagi ka Eesti tegijad. 

Foto: MediaMarketing

Portugali kunstniku Bordalo prügist tehtud lendorav Telliskivi Loomelinnaku hooneseinal on selle ürituse avateoseks. Kindlasti tasub jälgida infovoogu, sest tänavakunstist saab aimu juba 4. septembril algaval Uue Maailma festivalil.  

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles