Galerii! Roosiaia vastuvõtu ja kontserdi stiilseimad ja kirevaimad külastajad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

20. augustil toimus Kadrioru presidendilossi roosiaias taasiseseisvumispäeva puhul president Toomas Hendrik Ilvese viimane pidulik vastuvõtt ja kontsert, mis tõi õhtut nautima hulga poliitikuid ja kultuuriinimesi. 

Elu24 noppis välja stiilseimad külastajad, kes olid arvestanud nii pidupäeva ilma, toimumiskoha kui etiketiga. Kui aiapeol maani kleite väga ei kanta, siis olid ka mõningad stiilsed pikad kleidid, mis pilku püüdsid. Lisaks ei maksa unustada ka põnevaid detaile ja aksessuaare, mis riietuse täiuslikuks muudavad.

Foto: Erlend Štaub

Keit Pentus-Rosimannus hakkas silma imelise värvivaliku ja kauni lõikega kleidis, mis pärineb vintage-poest Fankadelik. Taaskasutus ruulib!

Foto: Erlend Štaub

Piret Järvis ja Egert Milder on üks tõeliselt stiilne paar, kes juba teab, kuidas näha välja nii pidulik kui ka olla jahedate suveõhtute eest mõnusalt soojas.

Foto: Erlend Štaub

Kristina Herodes ja Kristiina Herodes särasid roosiaia peol värvides! Selline rõõmus sõbrannade paar teeb tuju heaks ja toob pilve tagant päikese välja.

Foto: Erlend Štaub

Eesti üks ägedamaid jazz-lauljannasid Kadri Voorand esines Tiina Talumehe lillelises ja romantilises loomingus.

Foto: Erlend Štaub

Liisi Eesmaa särav jakike ja laiad valged püksid on äge combo jahedaks, aga pidulikuks suveõhtuks. Sära ja värvi annab ka erkpunane pluus.

Foto: Erlend Štaub

TMWi korraldaja Helen Sildna on oma stiilile läbi aasta truuks jäänud ja meile see meeldib! Tema hall kleit, kõrvarõngad, sukad ja kingad moodustavad kauni koosluse.

Foto: Erlend Štaub

Kaja Kallas naudis pidu õige mugavalt, kandes valgeid tenniseid, mis ta erksa kleidiga lausa suurepäraselt kokku sobisid. Anu Saagim ja Reet Härmat Embassy of Fashion loomingus ja Meisi Volt kandmas Perit Muuga kleiti.

Foto: Erlend Štaub

ETV uudiste diktor Margus Saar ja taevakarva sinises särav elukaaslane, ETV saate «Ringvaade» juht Grete Lõbu.

Foto: Erlend Štaub

Kristel Mardisoo ja Tanel Padari stiil on alati harmooniline.

Foto: Erlend Štaub

Perekond Ossinovskid lapseootel. Pits eri variatsioonides on selle hooaja hitt.

Vaata galeriist, kes meile veel peolt silma hakkasid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles