Algab konkurss parima peobändi leidmiseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mimicry osaleb nii Jägermeister Rock Liiga kui Eesti Laul 2010 konkursil
Mimicry osaleb nii Jägermeister Rock Liiga kui Eesti Laul 2010 konkursil Foto: Mimicry

Sel reedel saab alguse järjekordne Jägermeister Rock Liiga, et selgitada välja Eesti parim peobänd. Sarnaselt mullusele mõõduvõtule toimub kontserdisari kolmes eelvoorus ning kulmineerub finaalkontserdiga Tallinnas Rock Cafés.

Oma kandidatuuri seadis sel aastal üles üle 70 bändi, mille seast žürii 18 kasuks oma valiku tegi.
Omamoodi minifestivali avalöök toimub juba sel reedel Tartus Genialistide Klubis, kui lavale astuvad Animal Drama, Crashdaf, Dramamama, Groundhog Day, Mimicry ning Paha Polly. Osalevates bändidest liigub finaali edasi kaks bändi, kelle etteaste vaigistab žürii ning paneb kaasa elama publiku.

Jägermeister Rock Liiga 2011 peaauhinnaks on võitjabändile ette nähtud 3000€ suurune auhinnaraha ning koht selle suve kuumima festivali Rabarock laval. Lisaks on firma Digital Emotions välja pannud auhinna kõige emotsionaalsema etteaste andjale Tannoy kvaliteetsete stuudiomonitoride näol ning üks osalevatest bändidest teenib välja ka koha RockRamp festivalil.

Lisaks Tartule eelvoorud ka Tallinnas Rock Cafés 18.02 ning Pärnus Kuursaalis 25.02. Finaal Tallinnas, Rock Cafés 19.03.2011

Lisainfo Facebookist
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles