Elu24 video! Kadri Kõusaar: filme saab teha ka neljakümneselt ja viiekümneselt, aga lapsesaamisel on ajaline faktor

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 20.augustil presidendi roosiaias toimunud pidulikku vastuvõttu oli nautima tulnud ka tuntud kirjanik ja filmirežissöör Kadri Kõusaar, kes rääkis Elu24-le oma plaanidest ning arutles ka tulevase presidendi teemadel.

Lapseootel ja särav Kadri Kõusaar rääkis Elu24-le, et septembris sündivale lapsele veel nime pole valitud. "Parem on ikka lapsele näkku vaadata ja siis otsus teha. Kindlasti on lapsevanematel kolm-neli varianti. Kuna meil on rahvusvaheline pere, siis on see probleem, et mis oleks hääldatav Eesti, Inglise ja Tšehhi keskkonnas."

Tulevane aasta on naise jaoks enamasti emaduse tähe all, lisaks üritab ta ka raamatut kirjutada, mis räägib emadusest ja protseduuridest väikese beebi ümber. Lisaks on tiksumas ka filmiprojekte. "Muidu on väga raske planeerida neid asju. Filme saab teha ka neljakümneselt ja viiekümneselt ja mida edasi, seda paremini, aga paraku lapsesaamisel on kindel ajaline faktor, millal sa pead seda tegema," lisas Kõusaar.

Foto: Erlend Štaub

President Toomas Hendrik Ilves pidas eile roosiaias ka oma viimase kõne riigipeana. Kõusaare sõnul on mees tutvustanud Eesti riigi maailmas väga ägedalt. "Ta on ühel lainel maailma suurkujudega," lisas naine, et ta on õige president õigel ajal ja õiges kohas. 

Vaata videost, mida ootab Kõusaar tulevaselt presidendilt ja kuidas hindab kandidaate!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles