Võida piletid Eesti Muusikaauhinnad 2011 galale!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A. LE COQ LIVE EESTI MUUSIKAAUHINNAD 2011 VÄLISKÜLALINE ON SUNRISE AVENUE
A. LE COQ LIVE EESTI MUUSIKAAUHINNAD 2011 VÄLISKÜLALINE ON SUNRISE AVENUE Foto: Eesti Muusikaauhinnad

17. veebruaril toimub Nokia Kontserdimajas A. Le Coq Live Eesti Muusikaauhinnad 2011 gala ja Elu24 loosib glamuursele üritusele välja kaks vabapääset kahele!

Piletiloosis osalemiseks liitu Elu24 lehega Facebookis ja anna sealses foorumis teada, millisele nominendile hoiad pöialt Sina! (Muusikaauhindade nominentide nimekirja saad lugeda siit.) Võitjad loosime välja reedel.

---

PILETIMÄNGU VÕITJAD SELGUNUD!
Eesti muusikaauhindade galale lähevad loosi tahtel Aap Kirsel ja Eliise Pregel! Palju õnne!
Palun saatke oma kontaktandmed annika@elu24.ee.

---

Suurejoonelist galakontserti Nokia Kontserdimajas juhivad Maarja-Liis Ilus ja Tanel Padar. Laval esinevad Ott Lepland, Lenna, Koit Toome, The Sun, Ultima Thule jt. Esmakordselt astub külalisesinejana eesti publiku ette Skandinaavia juhtivamaid rokkbände Sunrise Avenue, kelle hittsingel «Fairytale Gone Bad» oli paari aasta eest paljude Euroopa raadiote edetabelite tipus.

Eesti Muusikaauhindade nominendid ja võitjad valitakse välja üle sajaliikmelise žürii poolt, mis koosneb muusikaga seotud eluvaldkondade esindajatest, kes annavad oma hääle eelmisel aastal ilmunud albumitele 14 kategoorias. Lisaks tunnustatakse üks eesti artist auhinnaga Panus Eesti Muusikasse.

Gala otseülekande teeb TV3.

Showle müüakse ka piiratud arv pileteid neile, kes tahavad eksklusiivset galat kohapeal jälgida. Piletid on müügil Piletilevis ja Ticketpros hinnaga 12,50-20 EUR.

Eesti Muusikaauhinnad on iga-aastane galakontsert, mida Eesti Fonogrammitootjate Ühing (EFÜ) korraldab alates 1998. aastast eesti muusikute ning muusikalise loomingu tunnustamiseks.

EFÜ Eesmärgiks on kodumaise muusika väärtustamine ning läbi auhindade tunnustuse jagamine silmapaistvatele eesti muusikutele. Lisainfo www.muusikaauhinnad.ee.

EFÜ on on mittetulunduslik fonogrammitootjate kollektiivse esindamise organisatsioon Eestis. Lisainfo www.efy.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles