Küünlad ja šampanja: We Love The 90s välisesinejate nõudmistest paistavad enim silma Scooteri soovid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Scooter
Ansambel Scooter Foto: Promopilt

Korraldajale on saabunud järgmine reede ja laupäev Tallinna Lauluväljakul toimuva We Love The 90s esinejate nõudmised. Enim paistavad silma saksa reivistaar Scooteri soovid.

Nii rõhutab Scooter, et artisti backstage-is ei tohi kasutada neoonlampe ja üldse peab kogu valgus olema reguleeritav. Võimalik, et nende soovid hubase valguse järgi on tingitud sellest, et bänd kasutab oma esinemisel rohkelt pürotehnikat.

Trio soovib, et nende puhkeruumid oleks muudetud hubasemaks kümnete küünaldega ja paari pudeli ehtsa prantsuse šampanjaga. Bändile ja kaaskonnale võib veel pakkuda Henrdicksi ginni ja Absoluti vodkat. Rõhutatud on, et õlu ei tohi olla plekkpurgis, vaid kindlasti klaastaaras.

Teised We Love The 90s välisesinejad nii spetsiifilised ja romantilised pole. Nii Culture Beat, E-Type, Dr Alban, Captain Jack, Basic Element ja Alexia nõuavad enam-vähem ühelaadset serveeringut. Enim soovitakse puhkeruumidesse head vodkat, veini ja õlut.

Vaevaliselt jõuavad korraldajani Army of Loversi soovid, kes külastab Eestit esmakordselt ning on palunud veidi lisaaega oma tahtmiste formuleerimisel.

Foto: Pressimaterjalid

Eesti 90ndaid esindavad kahepäevase suurfestivali raames Caater, Mr Happyman, A-Rühm, Nancy, Tuberkuloited ja E-Miljon. Kogu staarideparaadi juhatab legendaarne DJ/MC Allan Roosileht. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles